A S.E.G.A. Hungary és az SEG Automotive

Globális vállalatunk, az SEG Automotive 14 országban van jelen mintegy 6000 alkalmazottal. A magyarországi telephely az SEG Automotive legnagyobb európai gyártóüzeme, amelyhez saját fejlesztőközpont is tartozik több mint 150 munkatárssal.

Gyárunk Északkelet-Magyarországon, a Miskolc városával határos Szirmabesenyő ipari parkban található. A telephely mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, de a régió több településéről is ingyenes buszjáratokat biztosítunk dolgozóink számára.

Hogyan jut el hozzánk
Térképen az SEG Automotive telephelyei
Telephelyek

Miskolc: miért attraktív a munkavállalóinknak?

Miért Miskolc?

Számos tévhit és hiedelem kering a telephelynek otthont adó városról, aminek egy része azért igaz;)

Miért költözzön ide és ne innen el?

Nézzük végig sorjában. Először is, aki már itt született, az tudja, hogy Borsod-sorsod. Ide ‚"jösztök" és "makukát" esznek egy jó "csak a Diósgyőr" meccsen. A gyermek "dumót" és "büszkét" eszik, és "levonót" ragaszgat és "lipityókázik", majd később "felmérőt" ír. Hétvégén a Bükkben kirándulunk, Tapolcán fürdőzünk és sétálunk.

De ÖN, miért költözzön ide?

… mert bár számos város nagyságrendileg megelőzött minket, az Alföld mindig is lapos marad, itt pedig vannak hegyek, völgyek és erdők.
... mert az acél város már nem acél, hanem inkább az autóipar fellegvára, és a nehézipar helyett már a jövő termékeit és innovációit fejlesztjük és gyártjuk, és ehhez a szakmai tudás megszerezhő a Miskolci Egyetemen és nálunk a gyakornokságtól egész osztályvezető pozícióig is el lehet jutni.
…mert bár a közlekedés a reggeli és délutáni órákban itt is nehézkes, de itt maximum fél óra alatt el lehet jutni a város legtávolabbi pontjára, és ez sokat számít.
…mert az Avas már nem csak egy lakótelep, hanem otthont ad a „Borangolásnak” vagy az Avasi Kvaterkának is, a belváros az ország legrégebbi kőszínházának és a Cinefestnek, a Lovagi Tornák Tere és a MüHa pedig számos nagyszabású rendezvénynek.
…mert gyerekkel sokkal élhetőbb, mint más nagyvárosok.
…és bár a Balaton nincs közel, de itt a Tisza és a Tisza-tó (és a nyéki, mályi tavak is), és közel Eger és Tokaj is.

Ha még több bátorításra lenne szüksége, ajánljuk el egyik kollégánk történetét, aki az Egyesült Királyságból költözött Miskolcra: