Amit érdemes rólunk tudni.

Kik vagyunk?

Az SEG Automotive európai telephelyei

A S.E.G.A. Hungary Kft. az SEG Automotive, a világ vezető autóipari beszállítójának magyarországi telephelye és legnagyobb európai gyára, valamint a régió TOP10 munkáltatójának egyike. Indítómotorokat, generátorokat és elektromos alkatrészeket gyártunk és fejlesztünk – és vállalatunk több mint 300 millió járművet hajt meg jelenleg az utakon.

Gyárunk, irodáink és fejlesztési központunk Szirmabesenyő és Miskolc határán, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Vállalatunk és régiónk számos lehetőséget kínál leendő munkatársainknak – ahogy itt is összefoglaltuk.Jövőképünk.

Több mint egy évszázada mi vagyunk az iparág motorja.
Jövőképünk kifejezi azt az elkötelezettséget, hogy ezt a szerepet a jövőre is kiterjesszük – győződjön meg róla új imázsfilmünkben.Történetünk.

A magyarországi sikertörténetünk pontosan 20 évvel ezelőtt kezdődött. Ami egy kis csapattal indult, mára egy korszerű üzemmé nőtte ki magát, folyamatosan bővülő fejlesztőközponttal.

Globális szinten vállalatunk története több mint egy évszázaddal ezelőtt indult. Világszerte 6000 munkatársunkkal együtt az autóipar számára a hajtáslánc-alkatrészek vezető globális beszállítójává váltunk a "Mi vagyunk a motor – a ma és a holnap közlekedéséért" jövőképünk által inspirálva.


Autóipari gyár parkolóval

Amiért szívesen jövünk be dolgozni.

Kombináljuk a globális gondolkodásmódot a sajátos helyi vállalati kultúrával – amelyet egyedülálló kollégáinkat, az egyéniségeket értékelő DNS-ünk inspirál.

Büszkék vagyunk családbarát munkahelyünkre, fenntartható gondolkodásmódunkra és a helyi közösséget erősítő társadalmi felelősségvállalási intézkedéseinkre.


Csapatunk.

Négy fizikai dolgozó sétál a gyárban

A régió TOP 10 munkáltatójának egyikeként számos területen kínálunk karrierlehetőséget: a gyártástól a logisztikán és a fejlesztésen át a támogató funkciókig, mint például a pénzügy vagy a HR. Családbarát munkahelyünk a versenyképes fizetésen, a nagyszerű munkahelyi légkörön és a barátságos helyszínen felül számos előnyt és juttatást kínál .

Ha többet szeretne megtudni, tekintse meg karrierlehetőségeinket, nyitott pozícióinkat, gyakornoki programunkat, juttatási csomagunkat és karriertörténeteinket.GINOP-2.3.4-15-2016-00004
Korszerű anyagok és intelligens technológiák FIEK létrehozása a Miskolci Egyetemen.

Tudjon meg többet a GINOP-2.3.4-15-2016-00004 projektről.Kapcsolat

Hogyan segíthetünk Önnek?

Lépjen velünk a kapcsolatba.

További információra van szüksége termékeinkről? Kérdése van egy aktuális állásajánlattal kapcsolatban? Szeretne kapcsolatba lépni sajtóirodánkkal? Vagy bármilyen más kérdése van az SEG Automotive-val kapcsolatban? Örömmel segítünk.

Kapcsolat